Onze school

Welkom op de schoolwebsite van G.A. van der Lugtschool. Op deze website geven we u informatie over onze school, met onder uitgangspunten, de dagelijkse gang van zaken, onze zorg voor de kinderen en een aantal algemene gegevens van het huidige schooljaar. 

Een school is altijd in beweging. Er komen nieuwe kinderen en nieuwe ouders, de overheid verandert steeds allerlei regelingen, de maatschappij is in ontwikkeling. De school moet daar voortdurend op inspelen. Tijdens de contactmiddagen, in persoonlijke gesprekken, via nieuwsbrieven, het gaanze praotje en natuurlijk via de website houden wij ouders en belangstellenden op de hoogte van zaken die op school spelen. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen en hun ouders zich prettig en betrokken voelen op en bij de school. De leerkrachten zetten zich volledig in en streven ernaar de onderwijsvoorzieningen zo optimaal mogelijk te laten zijn. 

Hoewel de website met de meeste zorg is samengesteld, kunt u natuurlijk altijd nog onduidelijkheden aantreffen. U kunt in dit geval gerust contact opnemen met de school. 

Namens het team van G.A. van der Lugtschool
Mardine van der Spoel
Locatiecoördinator