KDO Het Ooievaarsnest


KDO Het Ooievaarsnest
Het Ooievaarsnest biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van zes weken tot en met 12 jaar waarbij het accent op buiten en de natuur ligt. De zorg is verdeeld over drie sectoren: kinderdagverblijf, peutergroep en de buitenschoolse opvang. Iedere opvangvorm staat onder leiding van een zeer ervaren pedagogisch medewerker die vanuit de eigen specialisatie verantwoordelijk is voor het mede vormgeven en dagelijks uitvoeren van het pedagogisch beleid.
 
Kinderdagverblijf
Kinderen zijn van 0 t/m 4 jaar van harte welkom in het kleinschalig ‘kinderdagverblijf in het groen’ bij Schuppen Recreatie in Gelselaar. De kinderen zijn een groot deel van de dag buiten en komen zo in contact met de natuur en dieren van de kinderboerderij. Kinderen leren dankzij de verzorging van de eigen moestuin en de dieren op een speelse wijze verantwoordelijkheid te dragen, rekening te houden met anderen en respect te hebben voor de natuur.
 
Peutergroep
De peuteropvang heeft haar eigen veilige plek binen de muren van de G.A. van der Lugtschool in Gelselaar, waar peuters spelenderwijs voorbereid worden op de basisschool. 

Onze locatie biedt plaats aan maximaal 8 kinderen per groep. Hierdoor is er ruimte voor educatie en volop aandacht voor de kinderen. 
 
Buitenschoolse Opvang (BSO)
Vijf dagen in de week kunnen de kinderen vanaf 14:00 uur terecht voor de buitenschoolse opvang bij de G.A. van der Lugtschool in Gelselaar. Vanuit deze locatie worden allerlei activiteiten georganiseerd en regelmatig wordt hierbij de natuur opgezocht en andere ‘buitenschoolse’ thema’s georganiseerd.

KDO het Ooievaarsnest
Schuppendijk 3
7275 CD Gelselaar

Contactpersoon:
Erika Zieverink
06-20464693


Klik hier voor de website van KDO Het Ooievaarsnest.

Afbeeldingsresultaat voor ooievaarsnest gelselaar